Upgrade / update Virtuemart 2 nu naar Virtuemart 3

Virtuemart 3 is gelanceerd en ondersteunt nu ook Joomla! 3.

Eindelijk is hij er dan! Virtuemart 3, de nieuwe versie die zowel Joomla! 2.5 and Joomla! 3 ondersteunt. En dat is maar goed ook, want Joomla! 2.5 moet je niet meer gebruiken voor nieuwe websites, Joomla! 3 is de toekomst! Lees ook de officiele (Engelse) aankondiging van Virtuemart 3

Gebruik Joomla! 3 voor nieuwe webwinkels

Het Joomla! leiderschap heeft besloten dat Joomla! 3 de komende jaren (minimaal tot eind 2016) de hoofdversie van Joomla! is. Dat betekent dat er rust is in de "tent" want iedereen weet waar hij aan toe is qua versies en updates. Joomla! 3 is een erge fijne versie, ontvangt steeds nieuwe functies en als je al een website hebt op Joomla! 3 kun je eenvoudig updaten naar de nieuwe Joomla! 3 versies. 

Het is al even bekend dat Joomla! 2.5 in december 2014 geen "support" meer ontvangt van het Joomla! team, dus ook geen security updates waarschijnlijk. Nu nog een Joomla! webwinkel bouwen op Joomla! 2.5 is zonde, je verdient die investering nooit meer terug als je vanaf december alweer moet migreren naar Joomla! 3. 

Joomla! 2.5 zit dus binnenkort in hetzelfde schuitje als Joomla! 1.5 en bestaande Virtuemart 1.1 en Virtuemart 2.x webwinkels moeten dan gemigreerd worden naar Joomla! 3. 

Status van Virtuemart voor Joomla! 3

De nieuwe Virtuemart versie is dus uit, je kunt hem nu gaan gebruiken voor nieuwe webwinkels op basis van Joomla! 3.  

Is Virtuemart 3 in het Nederlands beschikbaar?

En dan wat de taalbestanden betreft: er zijn niet veel verschillen op het gebied van de taalbestanden in Virtuemart 3, de werkzaamheden aan Virtuemart 3 lijken zich op "custom products", een aantal andere zaken en puur compatibiliteit met Joomla! 3 te focusen. De Virtuemart 2 taalbestanden zouden ook probleemloos op Virtuemart 3 moeten werken. Je kunt ze hier bekijken en downloaden

Site naar Joomla 3 en Virtuemart 3 upgraden?

Vraag nu een vrijblijvende offerte. 

Voordelen Upgrade-Joomla

 Gemakkelijk

 Tijdsbesparing

 Lage prijs (vanaf € 295,-)

 Veiligheid & bescherming

 Toekomstgericht

Upgrade Joomla aanvragen

Vrijblijvend voorstel. Standaard website € 295,-