Nieuws

Joomla! 3.7 is vrijgegeven

De Joomla! Project is trots om de release van Joomla bekend te maken! 3.7, de laatste in de 'Joomla! 3 'serie. Deze nieuwe versie bevat meer dan 700 verbeteringen aan het populaire CMS, inclusief veel functies die de administratie van Joomla! Websites zijn makkelijker en meer feature-rich, evenals diverse beveiligingsupdates.

Een van de grootste nieuwe functies van deze release is de mogelijkheid voor beheerders om aangepaste velden toe te voegen aan uw artikelen, gebruikers en contactpersonen en de mogelijkheid van uitbreidingsontwikkelaars om deze functie te gebruiken in hun eigen aangepaste Joomla! Extensies. Met 15 verschillende veldtypes kunt u nu gemakkelijker complexe contentinvoersystemen opbouwen zodat uw inhouds auteurs hun gegevens op een eenvoudige manier eenvoudig kunnen invoeren en consistente tonen aan uw bezoekers. Dankzij onze geweldige documentatiemedewerker kunt u alles vinden over de opties en het proces voor het gebruik van deze nieuwe functie als u de handleiding van Custom Fields op de Joomla! Documentatie site.
Voor degenen die meertalige sites moeten maken, is het proces om uw inhoud te vertalen net aanzienlijk makkelijker. Met de Component Multilingual Associations kunt u uw inhoud gemakkelijk vertalen vanuit één enkele, uniforme interface. U kunt meer weten wanneer u de meertalige verenigingen Component-zelfstudie op de Joomla! 


Iedereen die nieuwe inhoudsartikelen maakt die een nieuw menu-item nodig hebben, kan nu tijd besparen met de nieuwe verbeterde workflow-functies. U kunt nu een categorie, artikel en menu-item allemaal in één stap van binnen de menubeheerder maken.
Een ander extra menu-gerelateerd voordeel, voor de sites waar meerdere mensen toegang hebben tot de Backend / Admin-kant van de site, zijn de mogelijkheid om het beheerdersmenu gemakkelijk te beheren met de nieuwe Backend Menu Manager. Nu kunt u aangepaste menu's voor de Backend maken, net als u voor de Frontend kunt gebruiken, zodat u kunt bepalen wat gebruikers kunnen zien welke menuopties van de beheerder.
Deze release brengt ook een aantal nieuwe en verbeterde functies specifiek voor ontwikkelaars. Joomla! 3.7 brengt verbeteringen op in het update systeem, cachersystemen en pakket / uitbreidingsbeheer, evenals een groot aantal andere onder de kap voorschotten.
Joomla! 3.7 is de achtste en laatste release in de 3.x serie. Houd er rekening mee dat het gaan van 3.6.x tot 3.7 is een update met één klik en geen migratie is. Hetzelfde geldt voor eventuele latere versies in de 3 serie van het CMS.
Naast de bovengenoemde kenmerken omvatten andere belangrijke hoogtepunten van de 3.7 release:
Doe meer met TinyMCE - Inclusief nieuwe knoppen om menu links en contactpersonen eenvoudig te voegen en veel andere verbeteringen
Eenvoudiger uitbreidingsonderhoud - voorkom dat beheerders per ongeluk de benodigde uitbreidingspakketelementen verwijderen
Gebruikerservaring - Uw gebruikerservaring is verbeterd dankzij de weergave van uw globale instellingen, een platte backend-sjabloon, de mogelijkheid om uw sessie te delen tussen frontend en backend en een aantal andere kleine UX-verbeteringen.
Voor een volledige lijst van de functies kunt u terecht op onze 3.7 site (nu verkrijgbaar in meer dan 25 talen).
Beveiligingsproblemen zijn opgelost

Joomla! 3.7 is een update met één klik, net als de vorige 3.x versies. Als uw site niet al 3.6.5 wordt uitgevoerd, raden we u er dringend aan op onmiddellijk bij te werken. Joomla! 3.6.5 was een beveiligingsversie en uw site is in gevaar als u een vorige versie uitvoert. Als u thans een 3.6.4 (of eerder) versie van Joomla hebt, raadpleegt u de updatecategorie op de Joomla! Documentatie.
Zoals altijd is het voor het upgraden belangrijk om alle extensies van derden bij te werken en ook een volledige back-up van uw site te maken en te testen.
Dit is ook een geweldige tijd om verbinding te maken met uw hosting bedrijf en controleer uw PHP en database versies. We raden u aan om te upgraden naar PHP 7 of 7.1, aangezien het een aanzienlijke snelheidshoging op uw site zal brengen.

Welke Joomla versie heeft u?

Voordelen Upgrade-Joomla

 Gemakkelijk

 Tijdsbesparing

 Lage prijs (vanaf € 295,-)

 Veiligheid & bescherming

 Toekomstgericht

Upgrade Joomla aanvragen

Vrijblijvend voorstel. Standaard website € 295,-