Nieuws

De Joomla! Project en de Production Leadership Team zijn trots om de release van Joomla 3.6 aan te kondigen!Joomla! 3.6 introduceert meer dan 400 verbeteringen, waaronder een groot aantal functies die het beheer van Joomla te maken! Websites gemakkelijker en feature-rijker maken, evenals vele UX (user experience) verbeteringen.
Joomla! 3 is de laatste grote release van de Joomla! CMS, met 3.6 de zevende standaard in deze serie. Houdt u er rekening mee dat 3.5 naar 3.6 een one-click-update is en is geen migratie. Hetzelfde geldt voor eventuele latere versies in de 3 serie de CMS.

Wat is nieuw in Joomla! 3.6

Hier zijn enkele hoogtepunten van de 3.6 versie:
• Joomla! Update is verbeterd en nu kunt u Joomla's core bestanden opnieuw te installeren bij de klik van een knop, overschrijven eventueel aangepaste file (s) en een terugkeer ze terug naar de standaard.
• Joomla! 3.6 bevat veel UX verbeteringen. Nu kunt u uw modules sneller te vinden, hebben taken uitgevoerd door dropdown, verbeterde user management en nog veel meer ...
• Met de nieuwe Sub Form Field functie in Joomla! 3.6, wat extra extra functionaliteit toegevoegd we naast Herhaalbaar velden. Nu kunt u nest XML-formulieren in elkaar of hergebruik van uw bestaande formulieren in je huidige vorm.
• Maak categorieën on the fly: Het kan frustrerend wanneer je een nieuw item te maken, en je beseft dat je een categorie nog niet hebt gemaakt. Joomla! 3.6 kunt u nu een categorie aan te maken op de vlieg voor artikelen, contacten, newsfeeds en banners.
• Menutype ACL: ACL in de backend niet bestond op het menu niveau, nu hebben we verbeterd dat. Geven of te blokkeren bepaalde groepen gebruikers toegang tot een specifiek menu, en dus ook alle menu-items van dit menu.
• Zie wat er in je menu's Alle menu-items bij: De nieuwe optie om alle items weer te geven van alle menu's geeft u een snel overzicht van wat er wanneer op uw website weergegeven. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om dubbele banden, ontbrekende menu-items te spotten of gewoon een overzicht van alle menu op uw site.
• En nog veel meer ... Voor een volledige lijst van de 3.6 functies hebben, kunt u terecht op onze GitHub Repository.

bron: Joomla.org


Uiteraard is het zeer aan te raden, mocht je nog Joomla 1.5 of Joomla 2.5 gebruiken, om zo snel mogelijk over te stappen op Joomla 3.6.

Wilt u graag dat wij de update cq upgrade voor u doen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Welke Joomla versie heeft u?

Voordelen Upgrade-Joomla

 Gemakkelijk

 Tijdsbesparing

 Lage prijs (vanaf € 295,-)

 Veiligheid & bescherming

 Toekomstgericht

Upgrade Joomla aanvragen

Vrijblijvend voorstel. Standaard website € 295,-