Nieuws

Nader onderzoek van de update van vorige week (de update naar Joomla 3.4.6) wees uit dat de bron van het probleem niet in Joomla zelf ligt, maar in een bug in PHP. Dit probleem in PHP is al opgelost via de PHP versies 5.4.45, 5.5.29, 5.6.13.

Waarom toch een update?

Het probleem in PHP mag dan opgelost zijn middels bovengenoemde versies, maar dat wil niet zeggen dat alle webhosters deze PHP versies al hebben geinstalleerd op hun webservers.

 Wanneer jouw website op een webserver staat, waarop de PHP versie niet is bijgewerkt, loopt je site dus risico's. Vandaar deze update voor Joomla, en vandaar dat het belangrijk is deze update zo snel mogelijk door te voeren.

Vergeet niet voor het updaten een backup van je Joomla site te maken.

> Joomla 3 upgrade pakketten

Meer informatie over deze Joomla update vind je hier.

Vanwege het kritieke karakter van het beveiligingsprobleem zijn er ook voor de niet meer ondersteunde versies van Joomla (1.5 en 2.5) patches uitgebracht. Zie hiervoor:https://docs.joomla.org/Security_hotfixes_for_Joomla_EOL_versions .

Uiteraard is het zeer aan te raden, mocht je nog Joomla 1.5 of Joomla 2.5 gebruiken, om zo snel mogelijk over te stappen op Joomla 3.4.

 

Wilt u graag dat wij de update cq upgrade voor u doen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Welke Joomla versie heeft u?

Voordelen Upgrade-Joomla

 Gemakkelijk

 Tijdsbesparing

 Lage prijs (vanaf € 295,-)

 Veiligheid & bescherming

 Toekomstgericht

Upgrade Joomla aanvragen

Vrijblijvend voorstel. Standaard website € 295,-