Nieuws

Het Joomla! Project en het Production Leadership Team hebben met trots de release van Joomla 3.3 gepresenteerd.

Joomla 3.3 vrijgegevenAls u momenteel Joomla! 3.2 op een server met PHP 5.3.10 of hoger draait, raden we u aan direct te updaten naar Joomla! 3.3 via ofwel de one-click -update of via de update downloads beschikbaar op http://www.joomla.org/download.html

Sites die draaien op servers met een versie van PHP minder dan 5.3.10 , is de 3.2.4 release voor u. Of u vraagt uw host te updaten naar PHP 5.3.10+. Voor alle andere versies van de 3.x serie wordt de update zo snel mogelijk aanbevolen.

Om direct te updaten naar 3.3 via de kern -update component, moet u werken met 3.2.2 of hoger als gevolg van de verhoogde minimale ondersteunde PHP-versie en het update -systeem niet zal ondersteunen in het controleren op de PHP-versie van de server in oudere versies. Oudere 3.x releases zullen worden gevraagd om te updaten naar 3.2.4 voordat ze de 3.3 –update gepresenteerd krijgen.

Wat is er in nieuw in Joomla 3.3?

Joomla Versie 3.3 introduceert nieuwe functies in het CMS, zoals verbeterde wachtwoord hashing en microdata en optimaliseert de code met prestatieverbeteringen om de routing systeem en de verdere omzetting van MooTools gebaseerd JavaScript jQuery .

Dankzij het harde werk van meer dan 40 verschillende vrijwilligers zijn er met de 3.3 release ook meer dan 115 bugs opgelost.

Zie http://developer.joomla.org  voor de details.

Het doel van het Production Leadership Team is om regelmatige, frequente updates te verstrekken aan de Joomla community.

Bron : http://www.joomla.org/

Welke Joomla versie heeft u?

Voordelen Upgrade-Joomla

 Gemakkelijk

 Tijdsbesparing

 Lage prijs (vanaf € 295,-)

 Veiligheid & bescherming

 Toekomstgericht

Upgrade Joomla aanvragen

Vrijblijvend voorstel. Standaard website € 295,-