Nieuws

 

Het Joomla project heeft Joomla 2.5.18 vrijgegeven. Joomla 2.5.18 is een onderhoudsrelease en lost diverse bugs en problemen op. De meest opmerkelijke zijn:

 

  • Artikelen ontbreken voor beheerders op de frontend
  • Modules verdwijnen van de voorpagina na klikken op titel

 

Bovendien is de verbeterde manier van opslaan van wachtwoorden via PHPass uit Joomla 3.2.x nu ook beschikbaar in Joomla 2.5.

 

Het doel van het Production Leadership Team (PLT) is om regelmatig updates ter beschikking te stellen aan de Joomla community. Leer meer over de Joomla ontwikkelingen op de ontwikkelaars site.

 

Download de Nederlandstalige Joomla 2.5.18 met voorbeelddata in onze downloadsectie. Je vindt daar dan ook aparte taalpakketten voor zowel de frontend als de backend en de tinyMCE tekstverwerker, en de pakketten voor het updaten van Joomla 2.5.x naar versie 2.5.18.

 

Het update proces is erg eenvoudig. Het is mogelijk om vanuit de backend van je Joomla site up te daten naar Joomla 2.5.18. Ga daarvoor naar Componenten -> Joomla Update. In dit scherm zie je de update informatie en klik je op "Installeer de update", waarna de Joomla sites automatisch zal worden bijgewerkt. 

Bron: JoomlaCommunity

 

Welke Joomla versie heeft u?

Voordelen Upgrade-Joomla

 Gemakkelijk

 Tijdsbesparing

 Lage prijs (vanaf € 295,-)

 Veiligheid & bescherming

 Toekomstgericht

Upgrade Joomla aanvragen

Vrijblijvend voorstel. Standaard website € 295,-