Ervaringen met upgraden Joomla

"Ik kan je zeggen dat ik heel tevreden ben over jullie werk. Soms zat ik niet op 1 lijn met wat jij bedoelde, omdat ik vastgeroest was in het oude patroon. Jouw ideeen bleken telkens veel beter. Wat dat betreft heb je me veel bijgeleerd, mede omdat ik toch zelf ook aan de bak moest. Zo leer je het het snelste."  

- Kees, Boverte.com

 

"Jullie hebben mijn website onlangs geüpgraded. De communicatie verliep in het begin niet helemaal lekker omdat jullie m.i. te veel vaktaal gebruikten en er van uitgingen dat iedereen dat maar begrijpt. Tegenwoordig gaat iedereen er van uit dat ook echt iedereen een soort programmeur is. Ik ben niet opgegroeid met computers en ik heb ze nodig voor mijn werk, maar begrijp er verder echt geen reet van…!
Het is een goedbedoeld advies om je klanten met wat meer gewone-mensen-taal te benaderen.
Gelukkig is dat allemaal goedgekomen, o.a. met telefonische ondersteuning en een Teamviewer-sessie. Ik ben helemaal tevreden smile"

- Hans, HZPaint


"Dank voor jullie goede zorgen en ‘opfrissing’ van de lay-out van mijn website.
Ik ben er erg blij mee!"

- Jacqueline Drijber, JD Tekstbureau


"Ik ben heel tevreden over joomla-upgrade en kan jullie echt aan iedereen aanraden. Behalve dat jullie mijn site www.irmakeizer.nl van joomla 1.2 naar joomla 3.4 hebt gebracht, bleven jullie verbeteringen aanbrengen tot ik helemaal tevreden was. Dank je wel!"

- Irma Keizer, IKcoaching

"De website van onze vereniging www.amaliavansolms.org was dringend aan een upgrade toe. Het lukte mijzelf niet om behulp van upgrade tools deze upgrade uit te voeren. Bij het zoeken naar hulp voor de upgrade kwam ik uit bij upgrade-joomla.nl Binnen een uur krijg ik contact met Jurriaan van upgrade-joomla.nl. We konden direct spijkers met koppen slaan. En het akkoord van de offerte was er snel en Jurriaan kon direct de week erop de upgrade inplannen. De upgrade stond voor dinsdagmiddag en vanaf dinsdagavond kon ik de eerste testjes draaien. Na nog wat extra wensen en verbeteringen ging de site op vrijdag al live. Jurriaan had voor ons ook geregeld dat de oude url werd doorgelinkt naar de nieuwe naam, zodat we niet teveel in Google zouden verliezen. Hij heeft ook alle componenten, modules en plugins naar de laatste versie gebracht. En ook componenten vervangen die niet meer verkrijgbaar waren voor Joomla 25. Kortom een echter aanrader voor een zeer schappelijke prijs. "

- Jan Broos, www.amaliavansolms.org

"Joomla doet het nog steeds goed, maar is natuurlijk kwetsbaar geworden. Ook werkt het soms niet prettig omdat bepaalde zaken in Internet Explorer 10 of 11 niet meer en moet ik nog steeds werken met IE8. Natuurlijk niet zo'n punt, maar ik denk dat met een upgrade naar b.v. 2.5 veel meer mogelijk is. Zelf upgraden van de website van de beatlesfanclub wordt denk ik erg moeilijk, omdat er zoveel data op staat………… wat nu?"

- webmaster

Website is al enkele jaren oud en gebouwd in Joomla 1.5 Wegens een spam versturend script is de website door de hoster offline gehaald, de eerste 2 keer zelf de website schoongemaakt maar dit bleek telkens niet voldoende. Wegens tijdgebrek heb ik nu besloten om deze klus uit te besteden. Joomla 1.5 is tegenwoordig zo lek als een mandje, en het is een kwestie van tijd voor de site weer gehackt gaat worden. Dus vandaar nu de beslissing om te upgraden naar een veilige (lees: nog actieve) versie zoals 2.5 of 3.2.

- anoniem

Ik kreeg een mail van onze provider dat het zogenaamde hard quotum is overschreden, ze hebben mijn website geblokkeerd. Ik snap er niks van, ik heb helemaal niks veranderd. Er staan opeens wel allerlei plaatjes die ik niet ken. Zou de website gehackt kunnen zijn?

- Klaas Blanksma, www.dewildenberg.nl

Zoals je weet ben ik bezig met het upgraden van onze ActLocal website. Ik ben een eindje gekomen, maar er zijn dingen die me écht niet lukken. Daarom willen we graag vragen of jij ze zou kunnen doen. Het gaat om de volgende dingen: Kleuren van de website aanpassen aan onze kleuren, aanpassen logo naar juiste grootte, tekst ‘je bevindt je hier’ toevoegen aan breadcrumbs en een blog toevoegen.

- Arieke Oostra, www.actlocal.nl

Ik heb zelf mogen ervaren dat het migreren een nachtmerrie kan zijn. jUpgrade bleef hangen tijdens het proces en ik moest zelf vele zaken handmatig uploaden en opnieuw instellen. Er waren een hoop mensen die hetzelfde meemaakten en er zijn vele topics geweest over de problemen met jUpgrade op de Joomla support-forums. Ik ben bovendien een redelijk ervaren gebruiker van zowel Joomla als Wordpress voor mijn websites. Voor een gemiddelde hobbyist is de migratie van Joomla 1.5 naar 2.5 gewoon erg lastig.

- tweeplustwee,

 

Vrijblijvend voorstel. Vanaf € 295,-

 

Welke Joomla versie heeft u?

Voordelen Upgrade-Joomla

 Gemakkelijk

 Tijdsbesparing

 Lage prijs (vanaf € 295,-)

 Veiligheid & bescherming

 Toekomstgericht

Upgrade Joomla aanvragen

Vrijblijvend voorstel. Standaard website € 295,-