Upgrade Joomla!

Upgraden naar Joomla! versie 2.5 of 3.5 ?

2.5 Joomla 2.5 is een Lange Termijn Ondersteuning-versie. Deze versie wordt aangeraden voor de meeste websites.Het is de beste keuze als je gebruik wil maken van extensies en templates die al enige tijd bestaan en zijn getest in de Joomla community. Deze versie wordt nog ondersteund tot en met 2014.
3.5 Joomla 3.5 is sinds kort ook een lange termijn ondersteuning"-versie. Maandelijks komen er updates uit die deze versie verbeteren. Joomla 3.5 is de nieuwste versie en wordt vaak alleen aangeraden voor ontwikkelaars en voorlopers in webontwerp. Nog niet alle Joomla modules en componenten zijn klaar voor Joomla 3.5

Advies: Afhankelijk van u wens, beschikbaarheid van modules en software van uw server.           Nu eerst naar 2.5 en later overstappen naar 3.5 kan natuurlijk altijd.

Op dit moment heb je met Joomla 2.5 geen beperkingen: het cms is volledig stabiel en voor elke toepassing is een uitbreiding beschikbaar. Je hoeft in elk geval niet bang te zijn dat je straks achterloopt als je nu begint met 2.5: er komen geen grote veranderingen in de werkwijze, en updaten naar versie 3.4 en hoger is een kwestie van een paar klikken. Zijn alle modules die u gebruikt beschikbaar voor Joomla 3.4 dan kunt u natuurlijk ook upgraden naar Joomla 3.4.

Welke Joomla versie heeft u?

Voordelen Upgrade-Joomla

 Gemakkelijk

 Tijdsbesparing

 Lage prijs (vanaf € 295,-)

 Veiligheid & bescherming

 Toekomstgericht

Upgrade Joomla aanvragen

Vrijblijvend voorstel. Standaard website € 295,-