Ontwerp & Ontwikkeling

Ontwerp en ontwikkeling

 

   De Joomla! specialisten


 

 In samenwerking met Hop-Art Webdesign ontwerpen en ontwikkelen wij diverse websites en webshops met het content management systeem (CMS) Joomla! en gelden wij als Joomla! specialist. Bij een complete website horen volgens ons zoekmachinevriendelijke URL's, een sitemap, implementatie van Google Analytics en Google Maps. Natuurlijk ontbreekt social media niet en wordt er zeer veel tijd besteed aan het toevoegen van keywords en metatags.

Hop-Art Webdesign startte 5 jaar geleden met de website www.je-webdesigner.nl en heeft inmiddels een stevige positie op de 1e pagina van Google zoekresultaten op de woorden 'webdesigner' en 'Joomla webdesign'.

Wij kennen zo'n beetje alle componenten, modules en plugins die er voor Joomla! zijn en kunnen de functionaliteiten ook naar wens aanpassen. Hiervoor werken wij samen met een aantal Nederlandse en Vietnamese programmeurs.

Wij verzorgen het grafisch ontwerp en natuurlijk ook de daadwerkelijke bouw van de website of webshop. 

Natuurlijk doen we ook deelopdrachten. Dus een bestaande website optimaliseren of in een nieuw jasje steken behoort tot de mogelijkheden.

Welke Joomla versie heeft u?

Voordelen Upgrade-Joomla

 Gemakkelijk

 Tijdsbesparing

 Lage prijs (vanaf € 295,-)

 Veiligheid & bescherming

 Toekomstgericht

Upgrade Joomla aanvragen

Vrijblijvend voorstel. Standaard website € 295,-