Diensten en kosten

Joomla 3.5 is de lange termijn versie en sinds 31 december 2014 is de ondersteuning van Joomla 2.5 beëindigd!


Het Joomla ontwikkelteam is per 1 oktober 2012 gestopt met de ondersteuning van Joomla 1.5 en per 31 december 2014 gestopt met de ondersteuning van Joomla 2.5. Dit betekent niet dat per die datum uw website meteen gevaar loopt of niet meer werkt. Het betekent wel dat er geen nieuwe veiligheidsupdates meer uitkomen en dat het systeem op den duur achter zal gaan lopen met betrekking tot nieuwe functionaliteiten of een goede werking op nieuwe versies van internetbrowsers, mobiele apparatuur, etc.

Het tijdperk van Joomla 1.5 en nu dus ook van Joomla 2.5 is echt voorbij. Tot voor kort was er nog beperkte ondersteuning en konden componenten voor Joomla 1.5 en 2.5 nog gewoon gedownload worden. Sinds 31 december is nu ook de ondersteuning van Joomla 2.5 beeindigd. Een groot deel van onze klanten stapt daarom op dit moment over op de nieuwe Joomla 3.5 versie.

De laatste maanden is het regelmatig voorgekomen dat oudere Joomla 1.5 websites het doelwit zijn geweest van hackers. Soms was dit eenvoudig op te lossen en soms moest de complete website opnieuw geïnstalleerd worden. Met alle gevolgen en kosten van dien.

Wat doen wij bij een upgrade?

  • Installeren de nieuwste Joomla 3.5 versie (Joomla 3 is nieuw en wordt nog jaren ondersteund, minimaal tot 2017)
  • We nemen de inhoud van uw oude website volledig over.

  • We maken een nieuw template (of kopen indien betaald, het bestaande template)

  • Installeren de nieuwste versie van alle geïnstalleerde componenten/pluins/modules.

  • We installeren een anti-hack component.

  • Passen de site nog aan (waar nodig) op SEO gebied


Heeft u binnen Joomla een Virtuemart Webshop draaien dan migreren wij deze ook naar Joomla 3.5

Voor meer informatie over de de migratie of een vrijblijvende offerte voor de migratie naar Joomla 3.5 kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u dan een aantrekkelijk en vrijblijvend aanbod doen voor een probleemloze migratie.

Overzicht kosten

Voor een eenvoudige site waarbij er een 3.5 template versie bestaat rekenen wij €295,- excl btw. Hiervoor installeren we Joomla 3.5, bouwen we het template om, installeren we de extensies en migreren we de inhoud.

In geval van een maatwerk template en extensies die moeten worden aangepast ontvangt u voor de migratie altijd een offerte. Normaal gesproken moet u in dit geval uitgaan van een totale investering van ongeveer €500,-. Dit kan oplopen bij veel content, veel extensies of een wat gecompliceerder template. Is uw website of webshop toch al toe aan een opfrissing combineer dit dan met een upgrade en u kunt weer jaren vooruit.

 

Welke Joomla versie heeft u?

Voordelen Upgrade-Joomla

 Gemakkelijk

 Tijdsbesparing

 Lage prijs (vanaf € 295,-)

 Veiligheid & bescherming

 Toekomstgericht

Upgrade Joomla aanvragen

Vrijblijvend voorstel. Standaard website € 295,-